Advert
Advert
Advert

Canan Karatay'dan balık uyarısı

İç Hastalıkları Uzmanı Prof. Canan Karatay yemeklerin pişirilme yöntemleri ile açıklamalarda bulundu. Balığın unla kızartıldığında kanserojen olduğunu kaydeden Karatay, Türk mutfağının Batı mutfağına göre sağlıklı olduğunu ifade etti.

Canan Karatay'dan balık uyarısı
Canan Karatay'dan balık uyarısı Admin
Bu içerik 66 kez okundu.
Advert

SPUTNİK- Balıkesir'de bir konferansa katılan Prof. Dr Canan Karatay, konuşmasında Türk mutfağının Batı mutfağından daha sağlıklı olduğunu söyledi.

Karatay, "Türk mutfağının tencere yemeği önemlidir. Amerika'da, İngiltere'de tencere yemeği bilmezler. Kuru fasulyemizi, barbunyamızı, zeytinyağlı yiyeceklerimizi bilmezler" dedi ve yemeklerin pişirilme şekilleri ile alakalı şu açıklamaları yaptı:

'BALIĞI SAKIN UNLAMAYIN'

Advert
YORUMLAR
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Maçka İlçe Jandarma Komutanı ile ilgili flaş gelişme
Maçka İlçe Jandarma Komutanı ile ilgili flaş gelişme
"Sağlıkta cevaplar vahim"
"Sağlıkta cevaplar vahim"