Advert
Advert
Advert

Kırmızı Et Üretimi Üçüncü Çeyrekte Yüzde 46 Arttı

Toplam kırmızı et üretimi kurban bayramının gerçekleştiği III. çeyrek döneminde 395 bin ton olarak tahmin edildi.

Kırmızı Et Üretimi Üçüncü Çeyrekte Yüzde 46 Arttı
Kırmızı Et Üretimi Üçüncü Çeyrekte Yüzde 46 Arttı Admin
Bu içerik 299 kez okundu.
Advert

Toplam kırmızı et üretimi bir önceki çeyreğe göre %46,2, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre %3,8 oranında arttı. Toplam kırmızı et üretimi içinde sadece kesimhanelerde üretilen kırmızı et miktarı ise 125 bin ton olarak gerçekleşti.
       
Sığır eti üretimi yaklaşık 360 bin ton olarak tahmin edildi

Sığır eti üretimi bir önceki çeyreğe göre %48,2, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre %5,1 oranında arttı.

Koyun eti üretimi 24 bin ton olarak tahmin edildi

Koyun eti üretimi bir önceki çeyreğe göre %3,4 artarken, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre %14,5 oranında azaldı.
 

Kırmızı et üretim miktarı, 2015 – 2016

Advert
YORUMLAR
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
O videoya CHP'li Yıldız'dan sert tepki
O videoya CHP'li Yıldız'dan sert tepki
İzleyiciye verdiği yanıt, sosyal medyada tartışma yarattı
İzleyiciye verdiği yanıt, sosyal medyada tartışma yarattı